flooris. logo

ANVA CRM

Met de ANVA CRM add-on, wordt bij elk telefoongesprek direct de relatiekaart open gezet binnen jullie eigen ANVA CRM omgeving. Kom direct in actie en help de relatie professioneel en adequaat.

Snelle response Sneller in actie komen zodra de telefoon wordt opgenomen. Direct toegang tot de juiste informatie om professioneel te communiceren.
Klantvriendelijk Help de klant beter en vriendelijker doordat de benodigde informatie direct beschikbaar is.
Bespaar tijd Doordat je niets meer hoeft op te zoeken, bespaar je per telefoon gesprek kostbare tijd.
Klaar voor de toekomst Geniet van de nieuwste mogelijkheden! De telefonie koppelingen voorzien we continue van nieuwe functies.

Xelion API koppeling

Met de Xelion API koppeling wordt elk telefoongesprek met je relatie direct in actie omgezet binnen ANVA CRM. Kies zelf welke medewerkers wel of geen gebruik willen maken van de telefonie koppeling.

Meer weten?

Aanmelden

Prijzen

Onderstaande prijzen zijn de kosten welke vanuit Flooris berekend worden. Naast deze kosten zijn er ook nog kosten welke ANVA in rekening brengt. Bij gebruik van de ANVA Hub, wordt er per tik 1,5 eurocent in rekening gebracht. Het verbruik van het aantal tikken is afhankelijk van het aantal gebruikers, relaties en telefoongesprekken. Alleen de actieve gebruikers worden maandelijks geteld en in rekening gebracht.

1 - 4
gebruiker(s)
€ 20,-
totale kosten
per maand
Bij minder dan 4 gebruikers, geldt een minimale afname.
4 - 49
gebruiker(s)
€ 5,-
per maand
per gebruiker
Kosten zijn afhankelijk van het aantal gebruikers.
50 of meer
gebruiker(s)
prijs op aanvraag
Kosten zijn afhankelijk van het aantal gebruikers.
Eenmalige kosten

Eenmalige kosten voor het inrichten per omgeving € 150,-

Prijzen

Bekijk de add-on in actie op onderstaande screenshots!

Video

Bekijk een demo video opname van de koppeling in werking. De medewerker ontvangt een telefoon gesprek en komt direct in de relatiekaart terecht van de persoon aan de andere kant van de telefoon.

Stapgewijs koppelen

De koppeling tussen ANVA CRM en Xelion wordt met onderstaande stappen opgezet.

Stap 1 is het aanmelden als nieuwe gebruiker om toegang te krijgen tot het Flooris Xelion portaal

Aanmelden
Stap 1

Stap 2 is het verifiëren van je email adres. Na het aanmelden / registreren ontvang je een verificatie mail met daarin een link / knop om je email adres te bevestigen.

Stap 2

Stap 3 is het opzetten van de Xelion API koppeling met een API gebruiker welke de juiste rechten heeft op het Xelion platform.

Inloggen
Stap 3

Stap 2 is het verifiëren van je email adres. Na het aanmelden / registreren ontvang je een verificatie mail met daarin een link / knop om je email adres te bevestigen.

Stap 4